Návštěvní kniha

ZobrazitVložit nový příspěvek

Mám zajem..

Dobry den,koukala jsem na vase stranky a dozvedela jsem se ze prodavate take lipicany..J uz se zajimam o toto plemeno a moc se mi libí a take schanim nakeho kone! tak muzu se zeptak kolik je cena k te klisne Carmen?

Vloženo: 13.2.07 8:40, Vložil: Monika Preislerová

Pochvala

Jo,caballos ty mam nejradsi,
hlavne kvuli konim
Pozdravuju P.Vlasaka,E.Maredovou......atd.
Ahoj Vaše nej fanynka Niki

Vloženo: 11.2.07 10:09, Vložil: Nikola Vernerová

pozdrav

Ahoj Marcelo a Milane,
děkuju za dobré zprávy a konečně jsem se dostala na vaše stránky.Je to super a nádhera, lepší než Lhota. Vzpomínám na vás, kdykoli jedu kolem.Ale nové působiště je "trochu" z ruky.Zapomněla jsem Ti říct, že Růža Sekretová prodává všechny tři koně, tel. 606 754 801. Ať se daří a ať vám koně jdou. Zdraví Miluš

Vloženo: 11.2.07 1:57, Vložil: Miluše Houšková

dobrý deň

dobrý den chcela by som sa len informovať kolko stojí ten starokladrubský kôň čo predávate.To plemeno sa mi hrozne páči a som zvedavá kolko tyký kôň stojí. Ďakujem

Vloženo: 9.2.07 21:21, Vložil: Kristína

Ahoj

som vasa pravidelna citatelka,vase stranky ma velmi okuzlily...Mate krasne kone,milujem ich.Rada by som Vas navstivila ale neviem kde vas mam hladat,lebo som zo Slovenska.Hladam si pracu pri konoch a az natolko ma vasa farma okuzlila ze sa pytam...ci by ste si ma ulozili,myslim moj kontakt,a potrebovala by som pracu na zari..viac info neskor,ale ku koncu vas a Vasu stjnu Calvero pozdravujem...Ivka

Vloženo: 8.2.07 15:41, Vložil: Ivana

Ahojky

Ahojky Calveraci jsem velmi ráda že na Raduze a Calvera vzpomínáte v dobrém,
a těší mne že se dostaly do dobrých rukou,
Calveráci,jak jste vydrželi ten příšerný orkán ,co koně,jste v pořádku.Díky za pozvání určítě se stavíme.tady je na mne kontakt 777805840

Marcela Hrušková reaguje:
Popadalo okolo nás několik stromů, ale nikomu se nic nestalo, díky. Na vaši návštěvu se těšíme.

Vloženo: 21.1.07 22:17, Vložil: Ivana Richterova

kone

vazeni preji vam i konim v navem roce hodne stesti.kone mam rada a hlavne kladrubaky.pro muj vek jsou to idealni kone krasni hodni a rada se obcas svezu v kladrubech je to fajn ze toto pro lidi udelalyje to nadhera se projet na tak krasnych konich.doufam ze si jednou nejakeho kladrubacka poridim pro poteseni a radost.mejte se krasne.pribkova

Marcela Hrušková reaguje:
Díky za přání.Ať se vám brzy podaří pořídit si koníčka, který vám bude dělat radost.

Vloženo: 15.1.07 19:50, Vložil: pribkova

AHOOOOJ podruhé :-)

Zdravíme s Hedym v Novém roce a přejeme, ať je pro Vás všechny z Calvera co nejlepší!!! Zavzpomínali jsme si u fotek z kurzů a parádně jsme se pobavili při čtení komentářů!!! smiley Hedy poslal špatně jméno mého šikuly: WHIPPY. Jinak u "Zdendy Srstky" jsme se taky slušně pobavili a díky tomu jsme přišli na odesílatelesmiley Mějte se krásně a těšíme se zase brzy nashledanou. Čakyna a Hedy

Vloženo: 8.1.07 8:14, Vložil: Čakyna

Vše nejlepší do nového roku

Ahoj, nevím, jestli si vzpomenete,jezdila jsem u vás ještě ve Lhotě. Strejda Vašek Novotný mi říkal,že máte tyto stránky a když jsem viděla, že je možné vám napsat, chtěla jsem vás pozdravit. Moc vám přeju, že se vám tak daří a do Nového roku přeju vám i vašem 4nohým miláčkům jen to nejlepší a hlavně hodně zdraví. Mějte se moooc pěkně.
Monika

Marcela Hrušková reaguje:Ahoj Moniko,samozřejmě,že si vzpomínáme.Vaška pozdravuj a napiš nám na mail,jak se máš a co děláš.Hodně štěstí v novém roce a kdyby jsi náhodou někdy neměla co dělat,tak vem Vaška na výlet a přijeďte.

Vloženo: 30.12.06 20:08, Vložil: Monika

Vzpominky

Zdravím majitele staje Calvero už je to hrozně davno co jsme se viděli ale mne stačí podivat se na vaše stranky ktere jsou velmi dobre prostě super často vzpomínam na CALVERA a RADUZE občas si je pustim na videu a zjistim jak ten život utiká postavili jsme si v DRAHŇOVICICH domek zatím jsme bez koní zůstal nám akorát starej dědoušek Blesk už víte okoho se jedna přeji vše nejlepší v Novém roce hodně zdraví štěstí Vám a koníčkům RICHTEROVI

Marcela Hrušková reaguje:Vážení Richterovi,jsme opravdu moc rádi, že jste se ozvali.Na Calvera a Raduze vzpomínáme téměř denně,na ně se zapomenout prostě nedá.Bylo by fajn,kdyby jste nám na sebe dali nějaký kontakt.Kdyby jste měli cestu na jih,určitě se u nás nezapomeňte zastavit.Mějte se hezky a do nového roku Vám přejeme hodně štěstí,zdraví a splněných přání.

Marcela Hrušková reaguje:Ještě dodatek,pokud budete mít čas,můžete se na Raduze podívat v sobotu 6.1. od osmi na Nově ve filmu " Příběh rytíře ".

Vloženo: 30.12.06 20:03, Vložil: Ivana Richterova